Regels

Als organisatie van de Avond4daagse Bennekom zijn wij heel blij dat we dit evenement weer kunnen organiseren. Wij willen er samen met jullie een groot feest van maken. We laten kinderen met plezier wandelen, genieten van de natuur en de samen zijn met de andere kinderen.

Hierom hebben we een aantal regels waar iedereen zich aan moet houden. Lees dit goed.

  1. OVERAL GELDEN de NORMALE VERKEERSREGELS.
  2. Je bent als ouder/verzorger verantwoordelijk voor je kind.
  3. Je bent verplicht de aanwijzingen van de VERKEERSREGELAARS EN PARCOURSLEIDING op te volgen.
  4. KLEED je naar het weer. Wordt er regen voorspeld: neem regenkleding mee. Is het warm neem extra water mee.
  5. LAAT GEEN ROMMEL ACHTER in het bos of op straat. Neem het mee.
  6. Het is een SPORTIEF evenement. Houdt het GEZOND door ook verstandig om te gaan met voeding. Geef vooral gezonde tussendoortjes mee en houdt hoeveelheid snoep beperkt.
  7. VERSTERKT GELUID is NIET TOEGESTAAN.
  8. SPREEK andere kinderen vriendelijk aan bij ongewenst gedrag ( vernielen van eigendommen/ natuur, lopen op/ door tuinen).
  9. Als je kind wordt aangesproken door andere ouders BESPREEK HET GEDRAG hierna MET JE KIND.
  10. Goed voorbeeld doet volgen! We moeten ons goed gedragen, anders krijgen wij geen vergunning voor een volgende Vierdaagse. Hierom hebben we deze gedragsregels. We vragen je om begrip te hebben voor elkaar en geen discussie of ruzie te starten. Ben je het niet eens? Bedank de andere ouder voor haar oprechtheid met een glimlach.

Voor vragen kun je terecht bij de ouderraad van school. Wij staan in direct contact met hen. We hopen dat het een hele leuke sportieve tocht wordt, waar iedereen met veel plezier naar terug kijkt.